català | castellano

.: projectes destacats :.

detall d'uns purgadors ::  reparació d'una instal·lació de geotèrmia d'un habitatge ::

reparació d'una instal·lació de geotèrmia d'un habitatge

  1. número de pous: 2
  2. superfície: 180m2
  3. acs: Sí
  4. potència bomba calor: 15 kW
  5. climatització: calefacció refrigeració
  6. emissors instal·lació: terra radiant
  7. piscina amb bomba de calor: no
L'habitatge té una instal·lació de geotèrmia amb una eficiència molt baixa. Alts consums elèctrics, tant per calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

Diagnosi: la bomba de calor té una eficiència molt baixa, COP de 2,9. L'Acs es produeix amb electricitat directament. La gestió de l'energia no és eficient, i la regulació nul·la.

La reforma està en fase de projecte, passa per una nova regulació, una nova gestió de l'energia amb nous dipòsits d'inercia per a la calefacció i l'aigua calenta sanitària, amb producció instantània.

L'habitatge té una piscina que no s'escalfa amb geotèrmia, per manca de connexions, i la nova proposta sí que s'escalfa la piscina amb geotèrmia. La nova sala de màquines tindrà una alta eficiència.

interior de la bomba de calor geoèrmica :: reparació d'una instal·lació de geotèrmia d'un habitatge detall del col·lector  :: reparació d'una instal·lació de geotèrmia d'un habitatge sala de màquines, tram de tuberíes a repara :: reparació d'una instal·lació de geotèrmia d'un habitatge detall del dipòsit d'acumulació i vas d'expansió, a reparar :: reparació d'una instal·lació de geotèrmia d'un habitatge

altres projectes destacats

avís legal | disseny web www.koollook.org