català | castellano

.: projectes destacats :.

transport de la maquinària amb grua ja que el solar es situa per sota del nivell del carrer ::  habitatge unifamiliar ::

habitatge unifamiliar

  1. número de pous: 3
  2. superfície: 245 m2 (obra nova)
  3. acs: Sí. Producció instantània amb bescanviador de plaques
  4. potència bomba calor: 19,2 kW
  5. climatització: calefacció refrigeració
  6. emissors instal·lació: terra radiant obra nova
  7. piscina amb bomba de calor: no
L'habitatge unifamiliar té demanada de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària. L'aigua calenta sanitària (Acs) és amb producció instantànea, amb bescanviador de plaques. Així no hi ha risc de legionel·la i el sistema és més eficient.

La calefacció s'emet per al terra radiant, treballant a baixa temperatura. A l'habitatge s'instal·la refrigeració amb fred passiu ("free-cooling), utilitzant el terra radiant com a emissor.

A la sala de màquines s'ha projectat 2 dipòsits d'inercia, un per la calefacció del terra radiant i aigua calenta sanitària i un altre per la refrigeració per al fred passiu. Aquest sistema és molt eficient. És una gestió de l'energia innovadora.

La instal·lació geotèrmica està en fase de projectes i de perforacions executades.

detall d'una perforació a rotopercussió de la roca :: habitatge unifamiliar instal·lació de les sondes a la perforació :: habitatge unifamiliar detall de la beurada tèrmica a la perforació amb les sondes instal·lades :: habitatge unifamiliar connexions de les sondes de PE amb manegets electrosoldats :: habitatge unifamiliar

altres projectes destacats

avís legal | disseny web www.koollook.org