català | castellano

.: serveis :.

esquema de principi d'una sala de màquines. Font Waterkotte :: servei d'enginyeria: projectes, TRT, subvencions

servei d'enginyeria: projectes, trt, subvencions

Original geotèrmia ofereix el servei complet de projectes. El servei d'enginyeria és la fase inicial per a qualsevol tipus d'instal·lació de geotèrmia. El projecte de climatització el realitza un equip d'enginyers industrials. El projecte del terreny el realitza un equip d'enginyers del terreny, de mines, i geòleg.

Original geotèrmia ofereix el servei del TRT (test de resposta tèrmica). El TRT és necessari per a un exacte dimensionat de les perforacions del camp de captació de l'energia geotèrmica. Degut a la diversitat de litologies en el subsòl, l'eficiència i l'eficàcia de cada instal·lació depèn de les perforacions realitzades.

Mitjançant un anàlisi de resposta geotèrmica in situ, perfils de temperatura i un estudi geològic de la zona, s'obté el coeficient de conductivitat tèrmica del subsòl que és la magnitud de major influència en el dimensionat d'un camp de sondes geotèrmiques, pel que respecta el terreny.
Aquest sistema és imprescindible per a poder dimensionar edificis que demanden una potència tèrmica superior als 30 kW, ajustant el número de pous i metres a perforar conseguint un estalvi molt important.

Original geotèrmia ofereix el servei per fases de projectes. Si al client li interessa un projecte o bé realitzar un TRT (test de resposta tèrmica) pot realitzar la contractació per separat.

Original geotèrmia ofereix el servei de gestionar les subvencions de l'energia geotèrmica per a la seva instal·lació. Des del tràmit de projecte, documentació, a la presentació de la subvenció a l'organisme oficial

altres serveis

avís legal | disseny web www.koollook.org