català | castellano

.: projectes destacats :.

un dels dos col·lectors de 20 perforacions ::  dos edificis: una residència i un edifici de serveis  ::

dos edificis: una residència i un edifici de serveis

  1. número de pous: 39
  2. superfície: 1.483 m2, 983 m2 ; total: 2.466m2
  3. acs: Sí. Producció instàntania amb bescanviador de plaques
  4. potència bomba calor: sala 1:78,5 kW; sala 2:63,4 kW; total:141,9 kW
  5. climatització: calefacció refrigeració
  6. emissors instal·lació: terra radiant, fancoils
  7. piscina amb bomba de calor: si
Edificis per a ús de residència i per a ús de serveis amb demanda de calefacció, aigua calenta sanitària i fred actiu i passiu. Als edificis hi havia la instal·lació de la calefacció i l'aigua calenta sanitària amb gas.

Cadascun dels edifici té una sala de màquines amb la corresponent bomba de calor geotèrmica. El camp de captació, de 39 perforacions, és comú a les dues bombes de calor geotèrmiques.

La instal·lació geotèrmica cobreix el 100% de la producció d'energia.

Les noves sales de màquines tenen un concepte innovador, amb la producció d'aigua calenta saniària instantània, amb bescanviadors de plaques. No hi ha risc de legionel·la.
A cadascuna de les sales de màquines hi ha 2 dipòsits d'inercia, un per a la producció de calor (calefacció i aigua calenta sanitària), i un altre dipòsit d'inercia per al fred (actiu i passiu).

Per a la calefacció i el fred passiu l'energia s'emet amb el terra radiant. Per al fred actiu la refrigeració s'emet amb els fancoils.

Amb la instal·lació de geotèrmia les sales de màquines són innovadores i molt eficients.

detall de la producció instantània de l'Acs :: dos edificis: una residència i un edifici de serveis proveta de la beurada tèrmica per assajar al laboratori :: dos edificis: una residència i un edifici de serveis sala de màquines, s'observa el circuit de terra radiant a la dreta i de fancoils a l'esquerra :: dos edificis: una residència i un edifici de serveis tram horitzontal, de les sondes de PE d'unió de les perforacions al col·lector :: dos edificis: una residència i un edifici de serveis

altres projectes destacats

avís legal | disseny web www.koollook.org