català | castellano

.: projectes destacats :.

perforació amb surgència d'aigua subterrània ::  Habitatge unifamiliar  ::

habitatge unifamiliar

  1. número de pous: 3
  2. superfície: 217 m2 (total) 100m2 (part nova)
  3. acs: Sí. Producció instantània amb bescanviador de plaques
  4. potència bomba calor: 3,2 / 14 kW COP:4,47
  5. climatització: calefacció
  6. emissors instal·lació: terra radiant (zona nova, 100m2) fancoil (zona antiga)
  7. piscina amb bomba de calor: no
L'habitatge unifamiliar té demanda de calefacció i aigua calenta sanitària (Acs). L'Acs és de producció instantània, amb bescanviador de plaques. Així no hi ha risc de legionel·la i el sistema és més eficient.

L'emissor de la calefacció de la zona d'obra nova és el terra radiant. A la zona antiga hi ha fancoils (per una qüestió d'espai).

A la sala de màquines hi ha 2 dipòsits d'inercia, un per a calefacció del terra radiant i un altre per a calefacció amb fancoils i aigua calenta sanitària. Aquest sitema és molt eficient ja que els fancoils i l'Acs treballen a temperatura més alta que el terra radiant, per tant la demanda de calefacció per terra radiant no ha de treballar a una temperatura més alta de la necessària.

detall de la prova de pressió, 10 bars :: Habitatge unifamiliar col·lector per a 3 perforacions, amb el cabalímetre :: Habitatge unifamiliar detall de la bomba de calor i els 2 dipòsits d'inèrcia :: Habitatge unifamiliar instal·lació del terra radiant, amb panel aïllant de tetons :: Habitatge unifamiliar

altres projectes destacats

avís legal | disseny web www.koollook.org