català | castellano

.: aplicacions de la geotèrmia :.

residència per a gent gran amb instal·lació d'energia geotèrmica :: edificis públics i grans superfícies amb geotèrmia: residències, oficines, centres comercials, escoles, biblioteques, poliesportius, piscines

edificis gran superfície

edificis públics i grans superfícies amb geotèrmia: residències, oficines, centres comercials, escoles, biblioteques, poliesportius, piscines

La geotèrmia és molt eficient en espais grans a climatitzar. Les necessitats dels edificis públics, tals com escoles, biblioteques, pavellons esportius, residències per a la gent gran, són de climatització, de calefacció a l'hivern i de fred a l'estiu.

Als centres comercials la gran demanda de climatització, calefacció i fred, presenta a l'energia geotèrmica com a primera opció, per la seva alta eficiència i confort. En oficines la temperatura de confort és tot l'any. Als centres comercials i escoles, la gran demanda és de climatització, calefacció i refrigeració.

A les residències per a gent gran la climatització és tant necessària a l'hivern amb calefacció i a l'estiu amb refrigeració. A més, hi ha grans necessitats d'aigua calenta sanitària (Acs), generada al 100% amb geotèrmia. La producció d'Acs és instantània, és un concepte innovador, on desapareix el risc de la legionel·la.

altres aplicacions de la geotèrmia

avís legal | disseny web www.koollook.org