català | castellano

.: aplicacions de la geotèrmia :.

climatització d'una vivenda amb energia geotèrmica :: climatització amb geotèmia de vivendes i comunitat de veïns,  calefacció, fred i Acs

vivendes

climatització amb geotèmia de vivendes i comunitat de veïns, calefacció, fred i acs

La climatització de vivendes és el més conegut. A qualsevol indret és possible instal·lar geotèrmia. La geotèrmia ofereix la calefacció, fred actiu o passiu, i l'aigua calenta sanitària (Acs). La producció d'Acs és instantània, és un concepte innovador, on desapareix el risc de la legionel·la.

La geotèmia cobreix el 100% les demandes, no necessita cap energia de suport.

S'instal·la geotèrmia en obra nova o en obra existent, amb una energia existent, sigui gas, gasoil,.. Per a un sistema de geotèrmia és important un bon dimensionat de projecte, el qual ofereix garanties. És important executar una geotèrmia amb materials de qualitat, tant els que s'instal·len a les perforacions, com a l'interior de l'habitatge. Una Bomba de Calor de Geotèrmia de qualitat té un rendiment alt, per tant, menys consums, més eficiència.

Per a comunitat de veïns, conjunt d'habitatges, pisos, s'ofereix la geotèrmia centralitzada. Un concepte innovador amb una única sala de màquines, per tant, una sola bomba de calor, per a tots els habitatges. L'amortització del cost de la instal·lació és a curt termini.

altres aplicacions de la geotèrmia

avís legal | disseny web www.koollook.org